blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG crysisclovek
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
crysis-clovek



Historia najkontroverznejších ľudí na sectore
pridal crysis-clovek 20.11. 2012 o 20:10



Cele sa to zacalo 16.3.2008, ked som si vytvoril svoj prvy ucet na tejto stranke. Ten ucet je crysis-clovek a mam ho dodnes. Najprv som chcel byt slusny. V tej dobe som bol maniak do hry crysis, a uzivatel Airforce mal ako avatar Nomadovu helmu. Tak som mu napisal. Ten idiot mi neodpisal. Tak som si povedal, ze tu serem na to. Niekolko mesiacov som sem nechodil. Jedneho dna sa mi zapacilo vtedy vychadzajuce Far Cry 2. Tak som sledoval clanky a aktuality, a v jednej z nich prave uzivatel Airforce s nejakymi inymi ludmi diskutoval o skaredej grafike ktora ma hnedy filter. Tak som sa donho pustil. Povedal som mu natvrdo do oci, co si myslim o jeho nazoroch. Par dni pred mojou prvou diskusiou sa sem registroval moj kamos, ktory mal nick bege123. Ten sa do nasej diskusie zapojil tiez, prebehla ostra vymena nazorov, a ja som este v ten den dostal svoj prvy ban. Ten ban mi udelil matus_ace. Do PM som ho neslusne ziadal, nech mi da okamzite unban. Avsak, prepis naseho rozhovoru uz nemam. Dovod sa dozviete neskor. Povodne som mal ban iba na 24 hodin, ale kedze som ho slovne napadal a urazal cez PM, ban som dostal pernament. 

 

ikona begeho123

 

ikona crysis-cloveka

 

Povedal som si, ze ich mozem osrat. Takmer cely rok som ani ja, ani bege123 tuto stranku nenavstevovali. Koncom roka 2008 som sa sem opat vratil. Myslel som, ze prehovorim aceho, nech mi da unban. Avsak, opat bezuspesne. Ace je znamy svojou povahou a mysli si ze je najmudrejsi po Einsteinovi a Lipšicovi, ale neriesil som to. Jednoducho som si povedal, ze s nimi vydrbem. Tak som si 11.12.2008 zalozil ucet JEDEN.MACO. Bege123 bol dlhsiu dobu neaktivny, neskor bol jeho ucet zmazany. Tak si neskor aj on vytvoril svoj prvy alternick, ktory sa volal farcrysis. Povedali sme si, ze sa budeme spravat slusne. Obaja sme napisali svoje prve uzivatelske recenzie. V tej dobe sme mali 13 rokov. Ja som pisal recenziu na Far Cry 2, on na Far Cry 1. Recenzie si mozete pozriet tu

 

http://www.sector.sk/uzivatelrecenzia/1890/far-cry-2.htm

http://www.sector.sk/uzivatelrecenzia/1894/far-cry.htm

 

Moja recenzia mala priemerne hodnotenie, farcrysisova, teda begeho, mala hodnotenie podpriemerne, kedze jediny ucel, preco to napisal, bolo zvysenie raitingu.

 

ikona facrysisa

 

ikona JEDEN.MACO

 

farcrysis bol opat zmazany kvoli opakovanemu porusovaniu pravidiel a spamovaniu. JEDEN.MACO bol sice tiez zabanovany z dovodu urazania ostatnych clenov a propagovania rasizmu. Rozhodol som sa teda, ze zacnem odznova. Zasa. Vytvoril som si dalsi alternick, ktory sa volal Leather Face. Tento ucet mam do dnesneho dna, moc z neho nepisem, ale vzdy som z neho pisal svoje nazory len slusnou formou, a skamaradil som sa tu s par ludmi. Nikoho by ani vo sne nenapadlo, ze Leather Face je crysis-clovek. Farcrysis, alebo bege123, sa taktiez rozhodol zacat odznova. Vytvoril si dalsi alternick s nazvom Linker. Z neho tiez zacal pisat slusnejsou formou, tiez si ziskal par kamaratov, dlhy cas nikoho neurazal. Obaja sme v tej dobe brali PC hry vazne, tak nam prislo, ze tato stranka je fajn, avsak, NIKDY SME SA NESTALI RITOLEZCAMI. 

 

ikona Leather Facea

 

ikona Linkera

 

Za povsimnutie stoji, ze oba tieto ucty maju nad 100 raiting, takze amateri, ktori tu zacinaju a ritolezci ako Chivay a pod. tu oproti nam nic nezazili. V tejto dobe sme zacali hravat NHL 09. Zacali sme sledovat hokej, a neskor sme sa v NHL 09 stali najlepsimi hracmi na svete.

 

Zaciatok roka 2010. TOTO OBDOBIE NAS PRESLAVILO NAJVIAC.

Niekedy koncom roka 2009 som bol u begeho123 a hrali sme NHL. Dost sme sa nudili, a zrazu nam zaklopal jeho sused, ktory sa vola Jozef Antoš, ze ho budime, a ze robime velky hluk. Zrazu nas napadla myslienka, ze by sme mohli vytvorit spolocny alternick, ktory by niesol jeho meno. Alternick sa volal antoš. Tento uzivatel vstupil do historie sectoru a nepochybne drzi hodnost NAJKONTROVERZNEJSIEHO A NAJNESLUSNEJSIEHO uzivatela v dejinach. Cele to zacalo v podstate nevinne. Na silvestra v roku 2010 sme z okna hadzali petardy, a Jozef Antoš prave vysiel z domu vyvencit svojho uz nezijuceho psa. Vedla jeho nohy vybuchlo asi 15 petard, kedze bola uz tma, a nevsimli sme si ho. Antoš zacal nadavat a zurit. Tento zazitok nam utkvel v pamati a z antoša sme zacali pisat respektovanym uzivatelom ako napr. Eduardo, Airforce, Isaac Clark, Fellipe... o tomto incidente, a obvinovali sme ich z toho, ze to oni na antoša hadzali petardy. Ked vam to takto hovorim, znie to divne, ale cele to bolo do detailu premyslene a najprv sa vsetci uzivatelia smiali, no potom ich uz smiech presiel, a mnoho ludi si dalo antoša do ignore. Niekedy v roku 2010 som si vytvoril dalsi alternick, ktory niesol meno haze, mam ho do dnes, a do dnes som na nom aktivny. Tento nick sluzil povodne na to, aby som odputal saverovu pozornost, napisal som mu, ze mam ban za nadavku a ze sa ospravedlnujem, saver mal v tom pochopitelne chaos a tak mi odbanoval IP adresu. Potom som isiel na svoj prvy ucet, crysis-clovek, a napisal som uzivatelovi QUiT, nech mi da unban, pretoze mam ban uz skoro 2 roky a polepsil som sa. QUiT mi uveril a unban mi dal. Par dni na to si Linker (respektive bege123) vytvoril znova zaniknuty ucet farcrysis a tiez jeho prvy ucet Bege 123, a obaja sme isli do fora za jedinym cielom: MRAVNE TO TU POSPINIT. Zacal som pisat uzivatelovi naked-snake89, ze ho obvinujem z toho, ze mi pichal penis do vyfuku na aute, a farcrysis v zapati svedcil, ze to videl, a dal tam fotografiu, na ktorej neznamy muz vykonava pohlavny akt s autom. Na tieto ucty sme opat dostali ban. Koncom roku 2010 sa sem zacali angazovat a pichat do riti ostatnym uzivatelia Blackened Halo a Chivay. Nenechali sme to len tak. Vytvorili sme si kvantum alternickov (Mr.BIK, (,), B---Đ, a pod.), alebo sme len jednoducho na zabanovane ucty vytvorili znova alternicky s rovnakym nazvom, iba sme na koniec dali interpunkcne znamienko. Tieto alternicky sa postupne tvorili pocas celeho roku, kedze bez banu sme vydrzali maximalne mesiac. Len samotny antoš ma cez 12 alternickov ktore nikto nepouziva. Vytvorili sme antošovi blog, kde sa pisalo o organizacii PBH (Proti Blackened Halovi). 

 

Clanok si mozete pozrietu tu: http://antos.blog.sector.sk/blogclanok/8542/organizacia-pbh.htm

 

Cielom organizacie PBH bolo oprasit vsetky alternicky ktore sme tu mali (bolo ich cez 30) a znizit hodnotenie uzivatelskych recenzii najprv Blackened Halovi, neskor kazdemu, kto sa nam zdal byt nesympaticky. Toto vsetko sa dialo pocas noci, takze admini spali, nikto nic netusil, a my sme mali niekolko hodin na to, aby sme totalne znicili hodnotenia uzivatelskych recenzii a reputaciu na sectore celkove. 

 

Nazorna ukazka, ako to cele vyzeralo, je tu. Citajte koment uzivatela ...mr.BIK...

 

http://www.sector.sk/uzivatelrecenzia/2315/batman-arkham-asylum.htm

 

Ak chcete vediet o tejto organizacii viac, pozrite si nase forum, kde sme planovali vsetky akcie

 

http://www.sector.sk/forum/4549/organizacia-pbh.htm

 

Nakoniec nas saver vsetkych zabanoval, pracne opravil hodnotenia recenziam, my sme mali IP bany. Nevedeli sme, co dalej. Tak sme vytvorili diskusiu s anketou, ci by sme si zasluzili unban. 15 ludi (vsetko nase alternicky) hlasovali za ano, 28 ludi, teda ostatni uzivatelia, hlasovali za nie.

 

Prepis popisu diskusie s nazvom "Saver, dohodneme sa":

"Mozeme sa nejako dohodnut? nevedeli sme ze porusujeme pravidla. Na ako dlho mame ban? ak pernament, dohodneme sa na mesiac, ak budu nahodou problemy, nebudem mat problem s pernamentom"

 

Ludia z nas boli pohorseni. Zdalo sa, ze to bude koniec. 

 

ikona anoša

 

Dlhsie sme teda nic nerobili. Neskor sme sa ale rozhodli, ze ziskame unban za kazdu cenu. Bege123 (alebo Linker) zistil, ako si zmenit IP cez nejaky program. Skusil to, prihlasil sa na antoša, a fungovalo to. Zacal opat robit zlo. Pisal saverovi, ze nas nemoze zastavit, ze skoncil. Saver mu dal ban. Linker zasa zmenil IP. Zasa napisal, ze je nanho saver kratky. Zasa mu dal ban. Takto to pokracovalo az sa na to neskor vykaslal, a povedali sme si, ze zacneme savera sikanovat. Z uctov crysis-clovek, antoš, B----D, (,), cicina1234 a pod. sme zacali vecer spamovat saverovu PM. Napisali sme mu rovnych 1000 sprav, ktore obsahovali slova UNBAN, alebo iba ikonku hovna, resp. mnohych hovien. Saver sa nastval, vsetko to premazal, a neviem ako, ale tym padom mne aj begemu123 a dalsim alternickom, vymazal celu historiu na PM. Cize to je ten dovod, preco sem nemozem davat prepisy rozhovorov z davnych cias. Tiez som pisal acemu rozne vyhrazky a urazky na jeho osobu a vysmechy, ze na nas nema, ze mu budeme spamovat PM dokial nam neda ban, ale nic nezabralo. Dokonca sme zo skolskych pocitacov, kde nebol IP ban, pisavali saverovi do blogu ziadosti o unban pod clanky, kde daval fotky svojho maleho syna (prvy rok a pod.). Ani to nezabralo. Povedali sme si teda, ze koncime.

 

saverova ikona

 

Niekedy v roku 2011 sme sa rozhodli, ze napiseme uzivatelovi DHA. Napisali sme mu z alternativnych uctoch, ja z hazeho, ktory bol cely cas len pozorovatelom diania, bege z šarkyho. Kedze DHA dava vzdy druhu sancu a nevedel, ze kto v skutocnosti sme, kdeze sme sa vydavali pod alternickami, dal nam unban. Ja som si povedal, ze uz bude asi lepsie skoncit. Bege123 zacal pisat z Linkera vseliake recenzie alebo kontroverzne prispevky. Celkove ale, rok 2011 nebol zaujimavy nicim. Respektive, bol to zaciatok niecoho noveho, a sice, Pro Evolution Soccer 2011

 

 

Pri tejto hre sme stravili hadam viac casu ako pri NHL 09. Casom, ked nas hra za normalnych hracov omrzela, sme si postupne vytvarali postavy do slovenskeho teamu (tiez aj do teamu toho, reps. postavy z toga boli uz v pes 10). Navtipnejsia postava bol asi Stary Weiss. V skutocnosti ho predstavovat netreba, avsak my sme si o nom vymysleli rozne pribehy, ktore sme zhrnuli do jedneho clanku, ktory je aj tu na sectore. Bege123 si teda vytvoril svoj novy a azda dnes najznamejsi ucet, Starý Weiss.

 

 

Z tohto uctu sa pisu hlavne clanky do blogu, vestci ti, ktori citate blogy ho poznate. Vsetky veci, ktore Weiss napisal su bud nejake nase historky alebo pribehy, ktore sme si vymysleli a smiali sme sa na nich. Ja som sa teda rozhodol vratit do svojho stareho a prveho uctu, crysis-clovek, a tiez som zacal pisat blog. Vacsina mojich clankov su normalne, pisal som ich z nudy, ale posledne clanky su podobneho charakteru, ako Weissove clanky. Najnovsi clanok, "Sviečka v riťke", je starsi clanok, ktory napisal Weiss. Je to spomienka na jedneho uzivatela z portalu www.partneri.sk, a na jeho vyroky nikdy nezabudneme. Cielom provokacie je demitrova fotografia vedla sviecky.

 

Avsak, vcera dostal Weiss ban od aceho (klasika), a nechcel zasa provokovat, tak som to sem uverejnil znova ja, pretoze mne uz unban nikdy nikto neda. Dufame teda, ze sa vam nase clanky pacia a budeme ich pisat aj nadalej.

 

Toto je teda cela nasa historia. Ak v tom mal niekto zmatok, verim, ze tento clanok mu vsetko objasnil.

 

Dakujeme

 

S pozdravom Starý Weiss a crysis-clovek.



Prístupov 5514
Kvalita článku
(45,8%) hlasov 19

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Hnisavec
[ 21.11.2012] (príspevkov 1)
Historia najkontroverznejších ľudí na se...
[ 20.11.2012] (príspevkov 53)
Sviečka v riťke
[ 20.11.2012] (príspevkov 0)
Najhnusnejší človek, akého som kedy vide...
[ 18.11.2012] (príspevkov 34)
TOP 10 najlepších futbalistov planéty
[ 18.11.2012] (príspevkov 7)
The Stone Roses
[ 20.10.2012] (príspevkov 5)
Moji najobľúbenejší hudobní interpreti
[ 25.8.2012] (príspevkov 44)
5 mojich najoblubenejsich postav v Mass ...
[ 13.7.2012] (príspevkov 3)
TOP 10 mojich najlepších akčných hier na...
[ 10.7.2012] (príspevkov 41)